AXEL - De Ruyterstraat 2a

€ 235.000

Half vrijstaande en verrassend ruime stadswoning met groot zonnig terras op loopafstand van het winkelcentrum, sporthal en het Axelse bos. Dit is en blijft de enige woning in de straat. In 2017 is de gehele straat herbestraat met grenzend aan de woning een nieuw park en op 100 meter afstand een gezondheidscentrum met o.a. huisartsenpraktijk en apotheek. Het terras biedt de hele dag zon, schaduw en optimale privacy. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en rolluiken en is zeer onderhoudsvriendelijk. Door de ligging en indeling is deze woning zeer geschikt voor senioren, maar ook voor ondernemers met een praktijk aan huis.

perceel 188 m2   inhoud 480 m3   4 slaapkamers  

MEER INFO

 

AXEL - Hugo van der Goesstraat 8

€ 449.500

Op één van de mooiste plekjes van Axel staat deze luxe vrijstaande woning, aan het eind van een rustig doodlopend woonerf. Er zijn twee grote tuinen en een inpandige garage. De woning is recentelijk geheel gerenoveerd en voorzien van alle luxe en comfort, waaronder een grote luxe keuken en de bovenverdieping plus zolder zijn volledig vernieuwd en uitmuntend geïsoleerd. De grote woonkamer is voorzien van panorama gashaard met afstandsbediening. De nieuwe bijkeuken is voorzien van een nieuwe Vaillant HR combi-ketel met wifi bediening vanuit app. De masterbedroom met balkon heeft zeer royale afmetingen.
perceel 659 m2   inhoud 515 m3   4 slaapkamers  

MEER INFO

 

ZUIDDORPE - Hoofdweg-Noord 8

€ 229.000

Vrijstaande woning met volledig vrij uitzicht en mogelijkheid tot gelijkvloers wonen of houden van praktijk/kantoor aan huis met aparte toilet en ingang voor optimale privacy. Rondom voorzien van hardhouten kozijnen, dubbele beglazing en CV.

 

Prachtige ondergrondse en volledig betegelde kelder en vrijstaande garage met grote verharde oprit welke met gemak ruimte biedt aan 6 auto's.

perceel 560 m2   inhoud 380 m3   4 slaapkamers  

MEER INFO

 

© 2018 HUZE.NL. Alle rechten voorbehouden   |   Privacy   |   Disclaimer   |   Nieuws & Blog   |   Algemene Voorwaarden   |   Contact